Puolukkakeitto
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Puolukkakeitto maistuu sellaisenaan,mutta myös puuron lisäkkeenä.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
9 dl | vettä tai |
200 g (3 dl) | tai |
3 rkl | Pirkka perunajauhoja tai |
+ vettä tai | |
1–1 1/2 dl | sokeria tai |
Valmistus
alle 30 min
Kuumenna vesi ja kaada joukkoon jäiset puolukat. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
Siivilöi kuoret pois (voit käyttää ne esimerkiksi ruispuolukkapuuroon). Sekoita keskenään kylmä vesi ja perunajauhot.
Kuumenna mehu, lisää sokeri ja suurus ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Kiehauta kastike. Ripottele pinnalle sokeria. Jäähdytä ja pane tarjolle lasikannuun.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka perunajauho 500g gluteenitonHinta 1,25/kpl2,50/kg
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,49/kpl1,49/kg
- Pirkka suomalainen puolukka 200 g pakasteHinta 1,09/kpl5,45/kg
- Kolmen Konstin perunajauhot 500g gluteenitonHinta 1,29/kpl2,58/kg
- Finnamyl 500g Luomu perunajauhoHinta 2,09/kpl4,18/kg
- Dansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,59/kpl1,59/kg
- K-Menu sokeri 1 kgHinta 1,39/kpl1,39/kg
- Pirkka suomalainen puolukka 500g pakasteHinta 2,69/kpl5,38/kg
- Pakkasmarja puolukka 200g suomalainen pakasteHinta 2,09/kpl10,45/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,9(7 arviota)
- alle 30 min4,3(65 arviota)
- alle 30 min3,8(34 arviota)
- alle 30 min3,7(93 arviota)
- alle 30 min3,9(305 arviota)
- alle 15 min3,8(156 arviota)
- alle 15 min3,9(24 arviota)
- yli 60 min4,7(37 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,3 (15 arviota)
- Mekkis1 vuosi sittenMeidän perheen suosikkikeitto. Aina vaan tehdään uudestaan.