• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Puolukkakeitto

Puolukkakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 43,7 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna vesi ja kaada joukkoon jäiset puolukat. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
  2. Siivilöi kuoret pois (voit käyttää ne esimerkiksi ruispuolukkapuuroon). Sekoita keskenään kylmä vesi ja perunajauhot.
  3. Kuumenna mehu, lisää sokeri ja suurus ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Kiehauta kastike. Ripottele pinnalle sokeria. Jäähdytä ja pane tarjolle lasikannuun.

Ravintosisältö per 100 g

  • 43,7 kcal183 kJ
  • Proteiinia0,07 g
  • Hiilihydraatteja10,5 g
  • Rasvaa0,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille