MustaherukkakiisseliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mustaherukkakiisseli

Kirpakka mustaherukkakiisseli saa pinnalleen jogurttia, paahdettuja kookoshiutaleita ja minttua. Helppo välipala tai jälkiruoka. N. 0,45€/annos*.

  • 6 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

6 annosta
    • 5dlvettä
    • 1 1/2dlPirkka mustaherukkamehua
    • 1dlsokeria
    • 1ps(200 g)K-Menu mustaherukoita (pakaste)

Suurus

    • 2dlvettä
    • 4rklperunajauhoja

Lisäksi

    • 1/2dlPirkka kookoshiutaleita
    • 1/4tlkardemummaa
    • n. 1dlPirkka AB maustamatonta jogurttia
    • (tuoreita mintunlehtiä)

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää mehu, sokeri ja jäiset marjat. Keitä pari minuuttia.
  2. Sekoita keskenään vesi ja perunajauhot. Siirrä kattila pois levyltä. Kaada suurus ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen.
  3. Nosta kattila takaisin kuumalle levylle ja kiehauta kiisseli. Kaada kiisseli jäähtymään tarjoilukulhoon. Ripottele pinnalle sokeria.
  4. Paahda kookoshiutaleita ja kardemummaa kevyesti kuivalla pannulla. Koristele kiisselin pinta jogurtilla, kookoshiutaleilla ja mintulla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 02/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua