Mantelimassa laskiaispullilleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mantelimassa laskiaispullille

Mantelimassa on helppo tehdä itse. Se sopii laskiaispullien täytteksi kermavaahdon kanssa.

  • alle 5 min
  • 483 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

alle 5 min
  1. Sekoita ainekset tasaiseksi seokseksi.
  2. Pyöritä seoksesta tanko (tomusokeria tau perunajauhoja apuna käyttäen). Jaa tanko paloiksi ja käytä laskiaispullien täytteenä. Säilytä mantelimassa tiiviissä pussissa jääkaapissa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos haluat mantelimassasta sileämmän, korvaa sokeri noin 100 g tomusokeria.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 483 kcal2 020 kJ
  • Proteiinia10,8 g
  • Hiilihydraatteja46,7 g
  • Rasvaa27,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Pirkka mantelijauhe 100g
    1,99/kpl19,90/kg
  • Dr. Oetker Mantelijauhe 50g
    1,19/kpl23,80/kg
  • Meira Mantelijauhe 80g pussi
    2,49/kpl31,13/kg
  • Pirkka sokeri 1 kg
    0,59/kpl
  • Dansukker Taloussokeri 1kg
    0,83/kpl
  • Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    1,35/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 35 arvostelua