Mantelimassa laskiaispullille Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Mantelimassa laskiaispullille

  • Valmistusaikaalle 5 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Mantelimassa on helppo tehdä itse. Se sopii laskiaispullien täytteksi kermavaahdon kanssa.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

1 ps (100 g)
 
tai
1–1 1/2 dl
 
sokeria
tai
1–2 rkl
 
vettä tai mantelilikööriä
tai

Valmistus

alle 5 min

Sekoita ainekset tasaiseksi seokseksi.

Pyöritä seoksesta tanko (tomusokeria tau perunajauhoja apuna käyttäen). Jaa tanko paloiksi ja käytä laskiaispullien täytteenä. Säilytä mantelimassa tiiviissä pussissa jääkaapissa.

Vinkki! Jos haluat mantelimassasta sileämmän, korvaa sokeri noin 100 g tomusokeria.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka mantelijauhe 100g
    Hinta 2,15/kpl
    21,50/kg
  • K-Menu sokeri 1 kg
    Hinta 1,34/kpl
    1,34/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (70 arviota)

  • Pullaherkuttelija
    3 vuotta sitten
    Hei kiva ohje tuo mantelimassa, pitää kokeilla😋
  • Arska 2019
    4 vuotta sitten
    Laskiaispulla mantelimassalla on erittäin hyvää.
  • 😊
    7 vuotta sitten