• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mantelimassa laskiaispullille

Mantelimassa on helppo tehdä itse. Se sopii laskiaispullien täytteksi kermavaahdon kanssa.
Mantelimassa laskiaispullille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 5 min
  • 483 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

alle 5 min
  1. Sekoita ainekset tasaiseksi seokseksi.
  2. Pyöritä seoksesta tanko (tomusokeria tau perunajauhoja apuna käyttäen). Jaa tanko paloiksi ja käytä laskiaispullien täytteenä. Säilytä mantelimassa tiiviissä pussissa jääkaapissa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos haluat mantelimassasta sileämmän, korvaa sokeri noin 100 g tomusokeria.

Ravintosisältö per 100 g

  • 483 kcal2 020 kJ
  • Proteiinia10,8 g
  • Hiilihydraatteja46,7 g
  • Rasvaa27,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3