
Mantelipuikot
Mantelipuikot syntyvät helposti valmiista murotaikinasta. Rapeat pikkuleivät saavat kuorrutuksen mantelirouheesta ja raesokerista.
n. 30 kplalle 30 min411 kcal / 100 g
Ainekset
n. 30 kpl
- 1pkt(400 g)Pirkka murotaikinaa (pakaste)
- 1ps(125 g)Pirkka mantelirouhetta
- 1dlraesokeria
Valmistus
alle 30 min- Pyöritä murotaikinasta noin 2 cm:n paksuisia tankoja ja leikkaa niistä 3-4 cm pituisia paloja. Sekoita mantelirouhe ja raesokeri keskenään.
- Voitele puikot kananmunalla ja pyörittele raesokeri-mantelirouheseoksessa. Paista 200 asteessa noin 6-8 minuuttia.
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat
Ravintosisältö per 100 g
- 411 kcal1 720 kJ
- Proteiinia 9,43 g
- Hiilihydraatteja38,2 g
- Rasvaa24,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi