Brab-hamReseptin teki kumppani

Brab-ham

G’day mate, terveisiä down underista! Tässä dogissa yhdistyy maittava pekoni ja raikas ananas.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 4(à 8 kpl/440 g)Vaasan The DOG Gourmet hodarisämpylää
    • 1pkt(140 g)pekonia
    • 4nakkia
    • 2ananasviipaletta
    • 2rklTabasco habanero -kastiketta
    • 4Naughty BRGR cheddarjuustoviipaletta
    • 1/2dlBBQ-kastiketta
    • 1dljäävuorisalaattia suikaloituna
    • 1tomaatti kuutioituna
    • 1dlNaughty BRGR Base Mayo-majoneesia

Valmistus

alle 30 min
  1. Kääri pekoniviipaleet nakkien ympärille.
  2. Paista ananasviipaleet kuumalla pannulla ja lusikoi habanerokastike niiden päälle imeytymään. Siirrä syrjään ja kuutioi pieniksi kuutioiksi.
  3. Laita cheddarviipaleet sämpylöiden sisään ja paahda uunissa 180 asteessa 3 minuuttia.
  4. Grillaa pekoniin käärityt nakit kuumiksi ja rapeiksi grillissä ja sivele BBQ-kastikkeella.
  5. Täytä hodarisämpylät anaksella, salaatilla, tomaatilla ja nakeilla. Valuta päälle majoneesia.

Kommentoi

Arvosana reseptille