TurskaburgeriReseptin takana kumppani

Turskaburgeri

Turskaburgeri täytetään itse tehdyillä kalapuikoilla, piparjuurella maustetulla majoneesilla ja marinoidulla punasipulilla. Resepti: Akseli Herlevi

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 600gruodotonta ja nahatonta turskafileetä
    • 2kananmunaa
    • 1dlvehnäjauhoja
    • 2dlkorppujauhoja
    • 50gvoita
    • 3rklrypsiöljyä
    • suolaa ja pippuria

Kastike

    • 2dlNaughty BRGR Mayo -majoneesia
    • 1rklNaughty BRGR punasipulihilloketta
    • 1tlpiparjuuritahnaa tai piparjuurta raastettuna
    • 1rkltuoretta tilliä hienonnettuna

Marinoitu punasipuli

    • 1punasipuli viipaleina
    • 2rkloliiviöljyä
    • 2rklvalkoviinietikkaa
    • 1