Mätitäyte blineille
Klassinen täyte blineille syntyy mädistä, punasipulista ja smetanasta. Hieman kevyemmän version saat käyttämällä ranskankermaa.
- alle 15 min
- 202 kcal / 100 g
Ainekset
- 100gmätiä (esimerkiksi kirjolohen- ja siianmätiä)
- 1(n. 100 g)punasipuli
- 1tlk(150 g)Pirkka smetanaa tai
- Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- mustapippuria
- tilliä
Valmistus
alle 15 min- Sulata mäti. Kuori ja hienonna punasipuli.
- Tarjoa blinit mädin, hienonnetun sipulin ja smetanan kanssa. Rouhi päälle pippuria ja ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 202 kcal846 kJ
- Proteiinia 8,46 g
- Hiilihydraatteja3,06 g
- Rasvaa17,6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi