Mätitäyte blineille
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Klassinen täyte blineille syntyy mädistä, punasipulista ja smetanasta. Hieman kevyemmän version saat käyttämällä ranskankermaa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
- 100 g mätiä (esimerkiksi kirjolohen- ja siianmätiä)
- 1 (n. 100 g) punasipuli
- 1 tlk (150 g) Pirkka smetanaa tai Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- mustapippuria
- tilliä
Valmistus
alle 15 min
- Sulata mäti. Kuori ja hienonna punasipuli.
- Tarjoa blinit mädin, hienonnetun sipulin ja smetanan kanssa. Rouhi päälle pippuria ja ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,3(21 arviota)
- alle 15 min4,0(3 arviota)
- alle 15 min4,2(18 arviota)
- UUSIalle 15 min4,3(19 arviota)
- alle 15 min2,9(14 arviota)
- yli 60 min4,1(21 arviota)
- alle 15 min3,0(6 arviota)
- alle 15 min3,4(14 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,3 (22 arviota)
- Tytti4 kuukautta sittenTilli ei kuulu mätiin, pilaa maun