• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mätitäyte blineille

Klassinen täyte blineille syntyy mädistä, punasipulista ja smetanasta. Hieman kevyemmän version saat käyttämällä ranskankermaa.
Mätitäyte blineille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 15 min
  • 202 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata mäti. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Tarjoa blinit mädin, hienonnetun sipulin ja smetanan kanssa. Rouhi päälle pippuria ja ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 202 kcal846 kJ
  • Proteiinia8,46 g
  • Hiilihydraatteja3,06 g
  • Rasvaa17,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua