• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Miniburgerit

Miniburgerit tehdään lihapullista ja neljään osaan leikatuista sämpylöistä.
Miniburgerit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 20 kpl
  • alle 30 min
  • 83,8 kcal / annos (55g)

Ainekset

20 kpl
    • 1pkt(250 g)HK Rypsiporsas lihapullia
    • 5Fazer kaurasämpylää
    • n. 1dlHellmann's kevyt majoneesia
    • Turun sinappia (makea)
    • 3(300 g)pientä tomaattia
    • 1(60 g)pieni punasipuli
    • basilikaa
    • 20cocktailtikkua

Valmistus

alle 30 min
  1. Lämmitä lihapullat uunissa, pannulla tai mikrossa. Lämmitä leivät uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia tai varovasti mikrossa.
  2. Halkaise leivät. Voitele pohjakappaleet reilusti majoneesilla ja kannet sinapilla. Leikkaa pohjat ja kannet vielä neljään osaan.
  3. Viipaloi tomaatit ja sipulit. Puolita lihapullat.
  4. Kokoa miniburgerit. Lisää majoneesilla voideltujen leipien päälle tomaattiviipale, sipulia, maustekurkkuviipale, basilikan lehti ja halkaistu lihapulla. Kiinnitä kansi cocktailtikulla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 55g100 g

  • 83,8 kcal350 kJ
  • Proteiinia3,57 g
  • Hiilihydraatteja8,02 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua