Miniburgerit
Miniburgerit tehdään lihapullista ja neljään osaan leikatuista sämpylöistä.
20 kplalle 30 min83,8 kcal / annos (55g)
Ainekset
20 kpl
- 1pkt(250 g)HK Rypsiporsas lihapullia
- 5Fazer kaurasämpylää
- n. 1dlHellmann's kevyt majoneesia
- Turun sinappia (makea)
- 3(300 g)pientä tomaattia
- 1(60 g)pieni punasipuli
- tuoretta basilikaa
- 20cocktailtikkua
Valmistus
alle 30 min- Lämmitä lihapullat uunissa, pannulla tai mikrossa. Lämmitä leivät uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia tai varovasti mikrossa.
- Halkaise leivät. Voitele pohjakappaleet reilusti majoneesilla ja kannet sinapilla. Leikkaa pohjat ja kannet vielä neljään osaan.
- Viipaloi tomaatit ja sipulit. Puolita lihapullat.
- Kokoa miniburgerit. Lisää majoneesilla voideltujen leipien päälle tomaattiviipale, sipulia, maustekurkkuviipale, basilikan lehti ja halkaistu lihapulla. Kiinnitä kansi cocktailtikulla.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Ravintosisältö per annos 55g100 g
- 83,8 kcal350 kJ
- Proteiinia 3,57 g
- Hiilihydraatteja8,02 g
- Rasvaa4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi