Hyppää sisältöön
MiniburgeritTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Miniburgerit

  • Annosmäärä20 kpl
  • Valmistusaikaalle 30 min
Miniburgerit tehdään lihapullista ja neljään osaan leikatuista sämpylöistä.

    Ainekset

    20 kpl
    • 1 pkt (250 g) HK Rypsiporsas lihapullia
    • 5 Fazer kaurasämpylää
    • n. 1 dl Hellmann's kevyt majoneesia
    • Turun sinappia (makea)
    • 3 (300 g) pientä tomaattia
    • 1 (60 g) pieni punasipuli
    • 20 Pirkka maustekurkkuviipaletta
    • tuoretta basilikaa
    • 20 cocktailtikkua

    Ravintosisältö

    • Energia
      591 kJ / 141 kcal
    • Rasva
      6 g
    • josta tyydyttynyttä
      1,4 g
    • Hiilihydraatit
      15,1 g
    • josta sokereita
      2,9 g
    • Proteiini
      5,5 g
    • Suola
      0,8 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Lämmitä lihapullat uunissa, pannulla tai mikrossa. Lämmitä leivät uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia tai varovasti mikrossa.
    2. Halkaise leivät. Voitele pohjakappaleet reilusti majoneesilla ja kannet sinapilla. Leikkaa pohjat ja kannet vielä neljään osaan.
    3. Viipaloi tomaatit ja sipulit. Puolita lihapullat.
    4. Kokoa miniburgerit. Lisää majoneesilla voideltujen leipien päälle tomaattiviipale, sipulia, maustekurkkuviipale, basilikan lehti ja halkaistu lihapulla. Kiinnitä kansi cocktailtikulla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,0 (6 arviota)