Miniburgerit
- Annosmäärä20 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
Miniburgerit tehdään lihapullista ja neljään osaan leikatuista sämpylöistä.
Ainekset
20 kpl
- 1 pkt (250 g) HK Rypsiporsas lihapullia
- 5 Fazer kaurasämpylää
- n. 1 dl Hellmann's kevyt majoneesia
- Turun sinappia (makea)
- 3 (300 g) pientä tomaattia
- 1 (60 g) pieni punasipuli
- 20 Pirkka maustekurkkuviipaletta
- tuoretta basilikaa
- 20 cocktailtikkua
Ravintosisältö
- Energia591 kJ / 141 kcal
- Rasva6 g
- josta tyydyttynyttä1,4 g
- Hiilihydraatit15,1 g
- josta sokereita2,9 g
- Proteiini5,5 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Lämmitä lihapullat uunissa, pannulla tai mikrossa. Lämmitä leivät uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia tai varovasti mikrossa.
- Halkaise leivät. Voitele pohjakappaleet reilusti majoneesilla ja kannet sinapilla. Leikkaa pohjat ja kannet vielä neljään osaan.
- Viipaloi tomaatit ja sipulit. Puolita lihapullat.
- Kokoa miniburgerit. Lisää majoneesilla voideltujen leipien päälle tomaattiviipale, sipulia, maustekurkkuviipale, basilikan lehti ja halkaistu lihapulla. Kiinnitä kansi cocktailtikulla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −39 %Plussa-kortillaEtuhinta 1,99/kpl9,95/kgIlman Plussa-korttia 3,29/kpl (16,45/kg)
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,2(23 arviota)
- alle 15 min3,9(24 arviota)
- alle 30 min4,0(23 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- alle 30 min5,0(3 arviota)
- alle 30 min3,8(28 arviota)
- Videoalle 30 min3,9(128 arviota)
- alle 30 min4,0(32 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (6 arviota)