Poronkäristyspasta
Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 2,50 €/annos.
4 annostaalle 30 min139 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 250g(n. 7 dl)Pirkka gnocchi -pastaa
- 240gPirkka poronkäristystä (pakaste)
- 1rkljuoksevaa rasvaseosta
- 1(100 g)punasipuli (tai pakastesipulikuutioita)
- 1valkosipulinkynsi
- n. 1/2tlsuolaa
- 1 1/2dlvettä
- 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
- 2tomaattia
- 1dlpersiljaa hienonnettuna
Koristeeksi
- 1dlpuolukoita (pakaste)
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
- Ruskista poronkäristys rasvassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Anna sipuleiden pehmetä. Lisää mausteet ja vesi. Hauduta käristystä kannen alla noin 5 minuuttia.
- Kuutioi tomaatit ja maustekurkut. Jätä osa tomaatti- ja maustekurkkukuutioista koristeeksi.
- Lisää tomaatit, maustekurkut, ruokakerma ja persilja käristyksen joukkoon.
- Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Koristele tomaateilla, maustekurkuilla ja puolukoilla. Tarjoa poronkäristyspasta juustoraasteen kanssa.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 139 kcal581 kJ
- Proteiinia 6,87 g
- Hiilihydraatteja16,4 g
- Rasvaa4,88 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi