• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sipulileivät

Sipulileivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 kpl
  • alle 30 min
  • 172 kcal / 100 g

Ainekset

3 kpl

Päälle

Koristeeksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise kuoritut punasipulit ja leikkaa puolikkaat ohuiksi viipaleiksi. Kuullota sipulit pannulla öljymarinadissa pehmeiksi. Mausta viinietikalla, hunajalla, pippurilla ja basilikalla.
  2. Lisää kuutioitu tomaatti ja lopuksi pieneksi paloitellut salaattijuustokuutiot. Lämmitä seosta niin, että tomaatti ja salaattijuusto vähän pehmenevät. Jaa täyte paahdetuille leiville ja ripottele pinnalle paahdettua sipulia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 172 kcal718 kJ
  • Proteiinia5,72 g
  • Hiilihydraatteja13,6 g
  • Rasvaa10,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille