• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Paistetut ahvenfileet ja tartarkastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paistetut ahvenfileet ja tartarkastike

Paistetut ahvenfileet ja tartarkastike saavat makunsa muun muassa maustekurkuista, kurpitsapikkelssistä ja kermaviilistä - unohtamatta tietenkään tilliä.

  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 93,4 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Tartarkastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata ahvenfileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sekoita kermaviili ja majoneesi. Valuta kurpitsapikkelssi ja lisää kermaviiliseoksen joukkoon. Hienonna kurkut ja sekoita kastikkeeseen. Kastike saa maustua jääkaapissa hetken.
  3. Paista ahvenet pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi tillillä maustettua perunasosetta tai keitettyjä perunoita.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 93,4 kcal391 kJ
  • Proteiinia10,9 g
  • Hiilihydraatteja2,91 g
  • Rasvaa4,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua