Paistetut ahvenfileet ja tartarkastike

Paistetut ahvenfileet ja tartarkastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 93,4 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta
    • 2ps(à 300 g)Pirkka ahvenfileitä (pakaste)
    • suolaa
    • mustapippuria

Tartarkastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata ahvenfileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sekoita kermaviili ja majoneesi. Valuta kurpitsapikkelssi ja lisää kermaviiliseoksen joukkoon. Hienonna kurkut ja sekoita kastikkeeseen. Kastike saa maustua jääkaapissa hetken.
  3. Paista ahvenet pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi tillillä maustettua perunasosetta tai keitettyjä perunoita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 93,4 kcal391 kJ
  • Proteiinia10,9 g
  • Hiilihydraatteja2,91 g
  • Rasvaa4,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille