• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Jauhelihatostadat

Meksikolainen rapeaksi paahdettu tortillalettu jauhelihatäytteellä ja tomaattihöystöllä. Resepti on blogituttavuutemme Makuja kotoa -blogista. Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 2,10 €/annos*.
Jauhelihatostadat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 157 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Tomaattihöystö

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin tomaattihöystö. Poista tomaateista sisus ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita tomaattihöystön ainekset keskenään.
  2. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori, kuutioi hedelmäliha.
  3. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli ja anna kuullottua hetki. Mausta suolalla, pippurilla ja savupaprikajauheella.
  4. Nosta tortillat pellille leivinpaperin päälle. Levitä tortilloille puolet ranskankermasta sekä juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto alkaa hieman kuplia.
  5. Levitä jauheliha kuumien tortillojen päälle. Lisää avokadokuutioit, tomaattihöystö sekä ranskankermanokareita. (Jos haluat tulisempaa, mausta chilikastikkeella).

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 157 kcal656 kJ
  • Proteiinia8,05 g
  • Hiilihydraatteja9,12 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 22 arvostelua