Nakkipiilot
Nakkipiilot on lastenjuhlien hitti. Leivot ne nopeasti valmiista voitaikinasta, ketsupista ja paketillisesta nakkeja. Noin 0,35 €/annos*
- 10 annosta
- alle 30 min
Ainekset
10 annosta
- 5levyävoi- tai lehtitaikinaa
- 1pkt(10 kpl/300 g)Pirkka lihaisia kuorettomia nakkeja
- 1tlpizzamaustetta
- 1tlpaprikajauhetta
- 1kananmuna
- (1 tlunikonsiemeniä)
Valmistus
alle 30 min- Levitä voitaikinalevyt sulamaan uunipellille leivinpaperin päälle. Leikkaa sulaneet taikinalevyt puoliksi, neliön mallisiksi. (Jos haluat tehdä minikokoisia nakkipiiloja, leikkaa levyt vielä puoliksi. Puolita myös nakit.)
- Levitä ketsuppi ja mausteet levyjen toiseen reunaan. Laita nakit päälle ja rullaa taikinan sisään. Nipistä sauma kiinni ja laita nakkipiilot leivinpaperille niin, että sauma on alaspäin. Voitele taikina munalla ja ripottele halutessasi siemeniä päälle.
- Paista 225-asteisen uunin keskitasossa 10-15 minuuttia. Tarjoa nakkipiilot lämpiminä tai jäähtyneinä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Saat nakkipiiloihin raidat pintaan, kun leikkaat neliön malliseen taikinaan kolme viiltoa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi