Punertava nakkikastike
Punertava nakkikastike saa makua ja väriä tomaattipyreestä ja ketsupista.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 144 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 3rkljuoksevaa rasvaseosta
- 3/4dlvehnäjauhoja
- 6dlmaitoa
- 1pkt(300 g)Pirkka lihaisia kuorettomia nakkeja
- 1tlbasilikaa
- ripaussuolaa
- ruohosipulia
Valmistus
alle 30 min- Kuumenna rasva pinnoitetussa kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja sekoita koko ajan, kunnes kastike alkaa saostua. Anna kiehua vielä pari minuuttia koko ajan sekoittaen.
- Lisää joukkoon viipaloidut nakit ja basilika. Kiehauta kastike. Mausta ketsupilla ja tomaattipyreellä. Lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
- Ripottele joukkoon hienonnettua ruohosipulia. Tarjoa nakkikastike perunoiden tai perunasoseen sekä ruisleivän kanssa.
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 144 kcal602 kJ
- Proteiinia 6,02 g
- Hiilihydraatteja6,91 g
- Rasvaa10,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi