• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Nakkivuoka

Nakkivuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 104 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi nakit. Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo. Kaada voideltuun, laakeaan vuokaan sekavihannekset. Sekoita vihannesten joukkoon nakit ja purjo.
  2. Sekoita munat ja maito kevyesti vatkaten. Mausta seos sinapilla, suolalla ja pippurilla. Kaada munamaito vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoa lisäksi tuoretta kurkkua ja tomaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 104 kcal434 kJ
  • Proteiinia6,19 g
  • Hiilihydraatteja3,56 g
  • Rasvaa7,15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille27