Nakkivuoka
Nakkivuoka on helppo ja edullinen uuniruoka. Vihannessekoitus tuo vuokaan väriä ja makua.
30 - 60 min104 kcal / 100 g
Ainekset
- 1pkt(300 g)Pirkka lihaisia kuorettomia nakkeja
- 1pieni purjo
- 2ps(à 250 g)Pirkka vihannessekoitusta (pakaste)
- 3rklsinappia
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Viipaloi nakit. Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo. Kaada voideltuun, laakeaan vuokaan sekavihannekset. Sekoita vihannesten joukkoon nakit ja purjo.
- Sekoita munat ja maito kevyesti vatkaten. Mausta seos sinapilla, suolalla ja pippurilla. Kaada munamaito vuokaan.
- Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoa lisäksi tuoretta kurkkua ja tomaattia.
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 104 kcal434 kJ
- Proteiinia 6,19 g
- Hiilihydraatteja3,56 g
- Rasvaa7,15 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Munamaito ei hyytynyt 45min 175° . Jostuisko pakasteista, liikaa nestettä.
Kokeileva keittiö, ikävä kuulla, että munamaito ei hyytynyt. Resepti on testattu ohjeen mukaan K-Koekeittiöllä mutta uuneissa on eroja, ja joissakin uuneissa voidaan tarvita pidempi paistoaika.
Imu 67 n. 10cm pätkä purjoa riittää,aivan sama kuinka paksu...sitä voi laittaa vähemmän. Purjoa on tuskin liikaa sillä se miedompaa kuin sipuli.
Ei sitten kukaan jaksanut panna purjoa puntariin