• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Nakki-pastagratiini

Nakki-pastagratiini on kuorrutettu muhkealla juusto-munakerroksella. Tämäkin resepti vain n. 2,05€/annos*.
Nakki-pastagratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 114 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta lähes kypsäksi, noin 9 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja kaada uunivuokaan.
  2. Viipaloi nakit. Leikkaa paprika reiluiksi kuutioiksi. Hienonna sipuli.
  3. Kuullota sipuli rasvassa, lisää paprikajauhe. Lisää nakit ja paprika. Kaada joukkoon pastakastike. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada joukkoon. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia.
  4. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa ja sekoita joukkoon juustoraaste.
  5. Sekoita pastan joukkoon nakkikastike ja levitä päälle juusto-munaseos.
  6. Gratinoi 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä. Tarjoa salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 114 kcal479 kJ
  • Proteiinia8,47 g
  • Hiilihydraatteja13,1 g
  • Rasvaa8,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua