• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Värikäs nakkispagetti

Värikäs nakkispagetti häviää sukkelasti pieniin ja isoihin suihin. Tuoreet kasvikset tuovat ruokaan raikkautta ja sulatejuusto täyteläisen maun.
Värikäs nakkispagetti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 530 kcal / annos (360g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele nakit. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuutioi paprika. Puolita kirsikkatomaatit.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa. Ruskista nakit kevyesti. Lisää purjo ja paprika. Anna kuullottua.
  3. Ripottele kasariin vehnäjauhot ja sekoita hyvin. Lisää vesi ja maito. Kuumenna kiehuvaksi samalla koko ajan sekoittaen. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia.
  4. Lisää sulatejuusto nokareina kastikkeeseen. Sekoittele, kunnes juusto sulaa. Lisää ruohosipuli ja kirsikkatomaatit. Anna kuumentua.
  5. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa kastikkeen kanssa.

Ravintosisältö perannos 360g100 g

  • 530 kcal2 230 kJ
  • Proteiinia27 g
  • Hiilihydraatteja55 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4