Parmankinkku- ja siikacocktailpalat
Valmista helppoja coctailpaloja parmankinkusta ja siiasta.
10 annostaalle 30 min159 kcal / annos (60g)
Ainekset
10 annosta
Parmankinkkucocktailpalat, 10 kpl
- 1-2päärynää
- 1rklvoita
- 1/2rklvalkoista balsamicoa
- 1/2pkt(à 125 g)Pirkka sinihomejuustoa
- rucolaa
- 2Pirkka tunturinäkkileipää
Siikacocktailpalat, 20 kpl
- 1pkt(150 g)graavisuolattua siikaa viipaleina
- 1/2rs(à 180 g)Pirkka Italian yrtit tuorejuustoa
- tilliä hienonnettuna
- 20ruisnappia
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa kuoritut päärynät 10 kapeaksi lohkoksi. (Jos päärynä on iso, puolita lohkot.) Paista päärynöitä voissa pari minuuttia. Mausta sinapilla ja balsamicolla. Kääntele, kunnes ne maustuvat joka puolelta. Leikkaa parmankinkkuviipalet välipaperineen saksilla pitkittäin puoliksi. Leikkaa juusto viipaleiksi.
- Kääri parmankinkun sisään päärynälohko, sinihomejuustoviipale ja rucolaa. Kääri rulliksi. Paloittele ohutnäkkileivät. Nosta rullat ohutnäkkileipäpalojen päälle.
- Hienonna siika veitsellä ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lusikoi tahnaa palttoonapeille. Koristele tillillä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Parmankinkkucocktailpalat voit tehdä pienemmiksi leikkaamalla kinkkuviipaleet pitkittäin neljään osaan.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per annos 60g100 g
- 159 kcal666 kJ
- Proteiinia 5,87 g
- Hiilihydraatteja29,5 g
- Rasvaa2 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Nam