• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Parmankinkku- ja siikacocktailpalat

Valmista helppoja coctailpaloja parmankinkusta ja siiasta.
Parmankinkku- ja siikacocktailpalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • alle 30 min
  • 159 kcal / annos (60g)

Ainekset

10 annosta

Parmankinkkucocktailpalat, 10 kpl

Siikacocktailpalat, 20 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kuoritut päärynät 10 kapeaksi lohkoksi. (Jos päärynä on iso, puolita lohkot.) Paista päärynöitä voissa pari minuuttia. Mausta sinapilla ja balsamicolla. Kääntele, kunnes ne maustuvat joka puolelta. Leikkaa parmankinkkuviipalet välipaperineen saksilla pitkittäin puoliksi. Leikkaa juusto viipaleiksi.
  2. Kääri parmankinkun sisään päärynälohko, sinihomejuustoviipale ja rucolaa. Kääri rulliksi. Paloittele ohutnäkkileivät. Nosta rullat ohutnäkkileipäpalojen päälle.
  3. Hienonna siika veitsellä ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lusikoi tahnaa palttoonapeille. Koristele tillillä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Parmankinkkucocktailpalat voit tehdä pienemmiksi leikkaamalla kinkkuviipaleet pitkittäin neljään osaan.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 60g100 g

  • 159 kcal666 kJ
  • Proteiinia5,87 g
  • Hiilihydraatteja29,5 g
  • Rasvaa2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu