Parmankinkkuun käärityt persimonlohkot
Prosciuttoon eli parmankinkkuun käärityt persimonlohkot ovat mainio pikkupurtava. Ne sopivat hyvin esimerkiksi glögin kanssa tarjottavaksi. Noin 0,70 €/annos*
10 kplalle 30 min
Ainekset
10 kpl
- 1(180 g)Pirkka persimon
- 2rklPirkka balsamietikkakastiketta
- 1/4tlmustapippuria
- 1/4tlsuolaa
- 10basilikan lehteä
- 1pkt(70 g)Pirkka Parhaat Prosciutto di Parma -kinkkua tai
- 1pkt(100 g)Pirkka Parhaat Jamón Serrano -kinkkua
Valmistus
alle 30 min- Pese persimon ja leikkaa puoliksi. Irrota lehdet ja leikkaa puolikkaat yhteensä kymmeneksi lohkoksi.
- Mausta lohkot balsamietikkakastikkeella, mustapippurilla ja suolalla. Laita jokaiselle lohkolle basilikan lehti ja kääri ympärille puolikas parmankinkkusiivu. Tarjoa heti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi
yEssss