Parmankinkkuun käärityt persimonlohkotTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Parmankinkkuun käärityt persimonlohkot

Prosciuttoon eli parmankinkkuun käärityt persimonlohkot ovat mainio pikkupurtava. Ne sopivat hyvin esimerkiksi glögin kanssa tarjottavaksi.

  • 10 kpl
  • alle 30 min

Ainekset

10 kpl
    • 1(180 g)Pirkka persimon
    • 2rklPirkka balsamietikkakastiketta
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1/4tlsuolaa
    • 10basilikan lehteä
    • 1rs(100 g)Pirkka Parhaat Prosciutto di Parma -kinkkua

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese persimon ja leikkaa puoliksi. Irrota lehdet ja leikkaa puolikkaat yhteensä kymmeneksi lohkoksi.
  2. Mausta lohkot balsamietikkakastikkeella, mustapippurilla ja suolalla. Laita jokaiselle lohkolle basilikan lehti ja kääri ympärille puolikas parmankinkkusiivu. Tarjoile heti.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua