Parsaa ja parmankinkkuaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Parsaa ja parmankinkkua

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Parmankinkkuun käärityt parsat ovat oiva lisäke tai suolainen pikkupala, joka valmistuu nopeasti.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 nippu (450 g)
 
tuoretta vihreää parsaa
tai
2 pkt (à 70 g)
 
tai
 
tilkka oliiviöljyä
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai

Ravintosisältö

Energia
648 kJ / 155 kcal
Rasva
7,4 g
josta tyydyttynyttä
2,3 g
Hiilihydraatit
3,1 g
josta sokereita
2,7 g
Proteiini
16,4 g
Suola
2,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Leikkaa parsan tyvestä puumainen osa pois ja kuori parsat ohuelti tarvittaessa. Leikkaa parmankinkkuviipaleet pitkittäin kahtia.

Kääri kunkin parsan ympärille yksi ohut parmankinkkusuikale. Laita parsat leivinpaperin päälle pellille. Sivele parsat öljyllä ja mausta mustapippurilla.

Paista uunin yläosassa 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes kinkku rapeutuu ja parsat ovat sopivan kypsiä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Parsa vihreä 450g 1lk
    Hinta 7,49/kpl
    16,64/kg
  • Pirkka Parhaat Prosciutto di Parma Parman kinkku 70g
    Hinta 4,59/kpl
    65,57/kg
  • Keiju kylmäpuristettu ekstra-neitsytoliiviöljyspray 200ml
    Hinta 7,09/kpl
    35,45/l
  • Pirkka mustapippuri 21g kokonainen
    Hinta 0,85/kpl
    40,48/kg
  • Parsa vihreä 500g 1lk
    Hinta 5,99/kpl
    11,98/kg
  • Bertolli cucina oliiviöljy 200ml spray
    Hinta 8,49/kpl
    42,45/l
  • Bertolli oliiviöljy 250ml classico
    Hinta 6,65/kpl
    26,60/l
  • Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22g
    Hinta 1,29/kpl
    58,64/kg
  • Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
    Hinta 1,25/kpl
    46,30/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (115 arviota)

  • Ei pekonia parsapenkkiin
    6 vuotta sitten
    Painovirhepaholainen muutti parsan pekonksi 🤣 ... vai enkö ymmärrä?
  • K-Kuluttajapalvelu
    6 vuotta sitten
    Ei pekonia parsapenkkiin, esittelytekstiin oli tosiaan jäänyt epähuomiossa virhe. Teksti on nyt korjattu.
  • Silllailla
    6 vuotta sitten
    Parmankinkkuun käärityt PEKONIT?? ehkä kuitenkin parsat??!!
  • K-Kuluttajapalvelu
    6 vuotta sitten
    Hei Sillailla, kiitos huomiostasi, korjaamme virheen!