• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Parsaa ja parmankinkkuaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Parsaa ja parmankinkkua

Parmankinkkuun käärityt parsat ovat oiva lisäke tai suolainen pikkupala, joka valmistuu nopeasti. Noin 3,55 €/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1nippu(450 g)tuoretta, vihreää tankoparsaa
    • 2pkt(à 70 g)Pirkka Parhaat Prosciutto di Parma -kinkkua
    • tilkka oliiviöljyä
    • ripaus mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa parsan tyvestä puumainen osa pois ja kuori parsat ohuelti tarvittaessa. Leikkaa parmankinkkuviipaleet pitkittäin kahtia.
  2. Kääri kunkin parsan ympärille yksi ohut parmankinkkusuikale. Laita parsat leivinpaperin päälle pellille. Sivele parsat öljyllä ja mausta mustapippurilla.
  3. Paista uunin yläosassa 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes kinkku rapeutuu ja parsat ovat sopivan kypsiä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 53 arvostelua
  • Ei pekonia parsapenkkiin30.3.2018

    Painovirhepaholainen muutti parsan pekonksi 🤣 ... vai enkö ymmärrä?

  • K-Kuluttajapalvelu30.3.2018

    Ei pekonia parsapenkkiin, esittelytekstiin oli tosiaan jäänyt epähuomiossa virhe. Teksti on nyt korjattu.

  • Silllailla22.3.2018

    Parmankinkkuun käärityt PEKONIT?? ehkä kuitenkin parsat??!!

  • K-Kuluttajapalvelu22.3.2018

    Hei Sillailla, kiitos huomiostasi, korjaamme virheen!