• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Parmankinkkua ja meloniaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Parmankinkkua ja melonia

Parmankinkkua ja melonia tarjotaan usein tapas-tyyppisenä naposteltavana tai alkupalana. Herkullinen makean ja suolaisen yhdistelmä toimii joka kerta!

  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(80 g)Pirkka Parmankinkkua
    • palahunaja- tai cantaloupemelonia

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa (kuorittu) meloni lohkoiksi. Asettele kinkkuviipaleet ilmavasti vadin keskelle ja melonilohkot vadin reunoille Voit myös kääräistä kinkkuviipaleen kuoritun melonilohkon ympärille. Tarjoa alkupalana.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcalNaN kJ
  • ProteiiniaNaN g
  • HiilihydraattejaNaN g
  • RasvaaNaN g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille