• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Salaatti-parmankinkkukimput ja vadelmakastike

Salaatti-parmankinkkukimput ovat näyttävä alkupala. Vadelmakastike sopii suolaisen parmankinkun makupariksi.
Salaatti-parmankinkkukimput ja vadelmakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 49 kcal / annos (120g)

Ainekset

4 annosta

Vadelmakastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin kastike. Mittaa ainekset kattilaan ja anna kiehua pari minuuttia. Jäähdytä kastike.
  2. Leikkaa päärynä ohuiksi lohkoiksi. Leikkaa lohkojen paksummat päät suoriksi, jotta lohkot pysyvät pystyssä. Sido salaatit, herneenversot ja päärynät neljäksi eri kimpuksi parmankinkkusuikaleilla.
  3. Asettele kimput pystyasentoon alkuruokalautasille. Lusikoi kastiketta lautasille. Tarjoa loppu kastike erikseen.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 49 kcal204 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja5 g
  • Rasvaa1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille