• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Täytetty kirjolohi

Täytetty kirjolohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1(625 g)Pirkka kirjolohifileetä, ruodoton (1% suolaa)
    • 1-2rklsitruunanmehua
    • mustapippuria

Täyte

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa fileeseen ohut, vajaan sentin syvyinen viilto keskelle päästä pyrstöön päin. Pane veitsi viiltoon ja leikkaa molemmin puolin viiltoa vatsa- ja selkälihaan taskut. Avaa taskut ja levitä juusto fileelle.
  2. Hienonna juuston päälle tilliä. Käännä taskujen päällyspuolet juuston ja tillin päälle. Sulje viilto cocktailtikuilla noin 5 cm:n välein.
  3. Valele päälle sitruunanmehua ja ripottele pinnalle pippuria. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Poista kypsästä kalasta tikut. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 168 kcal703 kJ
  • Proteiinia15,3 g
  • Hiilihydraatteja0,83 g
  • Rasvaa11,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3