Täytetty kirjolohi
Tuorejuustolla täytetty uunilohi maistuu herkulliselta perunoiden ja salaatin kanssa.
4 annostaalle 30 min168 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1(625 g)Pirkka kirjolohifileetä, ruodoton (1% suolaa)
- 1-2rklsitruunanmehua
- ripausmustapippuria
Täyte
- tilliä
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa fileeseen ohut, vajaan sentin syvyinen viilto keskelle päästä pyrstöön päin. Pane veitsi viiltoon ja leikkaa molemmin puolin viiltoa vatsa- ja selkälihaan taskut. Avaa taskut ja levitä juusto fileelle.
- Hienonna juuston päälle tilliä. Käännä taskujen päällyspuolet juuston ja tillin päälle. Sulje viilto cocktailtikuilla noin 5 cm:n välein.
- Valele päälle sitruunanmehua ja ripottele pinnalle pippuria. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Poista kypsästä kalasta tikut. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 168 kcal703 kJ
- Proteiinia 15,3 g
- Hiilihydraatteja0,83 g
- Rasvaa11,6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Tykkään paistetusta ruuasta