Parmankinkkupizza
Mehevä pizza syntyy ranskankermasta ja parmankinkusta. Pohja valmistetaan aidosti italialaisittain, totta kai! Noin 1,35€/annos.
6 annosta30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1annosnopeaa italialaista pizzapohjataikinaa
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 1pkt(70 g)Pirkka Parhaat parmankinkkua
- 1/2rs(à 250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1ruukkurucolaa
Valmistus
30 - 60 min- Jaa taikina kahteen isompaan pizzaan tai valmista kuusi pienempää annospizzaa. Paista pohjia 250 asteessa uunin alatasolla 7-10 minuuttia riippuen pizzapohjien koosta.
- Levitä kypsälle pizzapohjalle ranskankerma ja asettele pinnalle parmankinkku, halkaistut kirsikkatomaatit ja rucola.
Tiesitkö että...
Vinkki! Katso pizzapohjan ohje hakusanalla "Nopea italialainen pizzapohja". *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Teemat Ruokalajit
Kommentoi