Parmankinkkupizza
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Mehevä pizza syntyy ranskankermasta ja parmankinkusta. Pohja valmistetaan aidosti italialaisittain, totta kai!
Ainekset
6 annosta
1 annos | nopeaa italialaista pizzapohjataikinaa tai |
1 prk (150 g) | tai |
1 pkt (70 g) | tai |
1/2 rs (à 250 g) | tai |
1 ruukku | rucolaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Jaa taikina kahteen isompaan pizzaan tai valmista kuusi pienempää annospizzaa. Paista pohjia 250 asteessa uunin alatasolla 7–10 minuuttia riippuen pizzapohjien koosta.
Levitä kypsälle pizzapohjalle ranskankerma ja asettele pinnalle parmankinkku, halkaistut kirsikkatomaatit ja rucola.
Vinkki! Katso pizzapohjan ohje hakusanalla "Nopea italialainen pizzapohja".
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka pizzapohja-ainekset 360 gHinta 2,25/kpl6,25/kg
- Pirkka creme fraiche 18% 150g laktoositonHinta 0,99/kpl6,60/kg
- Pirkka Parhaat Prosciutto di Parma Parman kinkku 70gHinta 4,49/kpl64,14/kg
- Rucola 70gHinta 1,59/kpl22,71/kg
- Mimi's Rucola verso 50g SuomiHinta 2,99/kpl59,80/kg
- Arla Lempi creme fraiche 15% 200g laktoositonHinta 1,79/kpl8,95/kg
- Maitokolmio créme fraîche 200g laktoositonHinta 0,99/kpl4,95/kg
- Pirkka Luomu suomalainen kirsikkatomaatti 250gHinta 3,99/kpl15,96/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min5,0(8 arviota)
- 30 - 60 min4,7(148 arviota)
- yli 60 min2,3(21 arviota)
- 30 - 60 min4,8(74 arviota)
- yli 60 min4,3(15 arviota)
- alle 30 min
- 30 - 60 min2,0(3 arviota)
- 30 - 60 min4,6(205 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (11 arviota)