ParmankinkkupizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Parmankinkkupizza

Mehevä pizza syntyy ranskankermasta ja parmankinkusta. Pohja valmistetaan aidosti italialaisittain, totta kai! Noin 1,35€/annos.

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Jaa taikina kahteen isompaan pizzaan tai valmista kuusi pienempää annospizzaa. Paista pohjia 250 asteessa uunin alatasolla 7-10 minuuttia riippuen pizzapohjien koosta.
  2. Levitä kypsälle pizzapohjalle ranskankerma ja asettele pinnalle parmankinkku, halkaistut kirsikkatomaatit ja rucola.

Tiesitkö että...

Vinkki! Katso pizzapohjan ohje hakusanalla "Nopea italialainen pizzapohja". *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua