SimpukkapizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Simpukkapizza

Merelliset sinisimpukat ja mausteinen chorizo ovat hyvä pari pizzan täytteeksi. Tee pellillinen tai kaksi pienempää pizzaa. N. 2,00€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Pohja

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata simpukat pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva ja suola veteen. Alusta jauhot taikinaan vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Kohota taikinaa noin 15 minuuttia.
  3. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. Voit tehdä myös kaksi pyöreää tai soikeaa pizzaa. Nosta pohja pellille ja anna kohota noin 10 minuuttia.
  4. Valuta simpukat hyvin ja kuivaa niiden pinata varovasti talouspaperilla. Kuori ja viipaloi sipuli. Poista chorizosta kuori ja viipaloi makkara.
  5. Levitä pohjan päälle pizzakastike, juustoraaste, sipuli, chorizo ja simpukat.
  6. Paista uunin alatasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia. Ota pizza uunista ja ripottele pinnalle basilikaa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua