• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Parmankinkku-mozzarellapizza

Parmankinkku-mozzarellapizza on tehty italialaiseen tapaan siten, että osa täytteistä lisätään vasta uunista ottamisen jälkeen. Tämäkin resepti vain n. 2,55€/annos*.
Parmankinkku-mozzarellapizza
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 480 kcal / annos (270g)

Ainekset

4 annosta

Pohja

Täyte

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva pieneen määrään jauhoja. Sekoita kuivahiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta loput jauhot taikinaan vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Kohota taikinaa noin 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. Voit tehdä myös kaksi pyöreää tai soikeaa pizzaa. Nosta pohja pellille anna kohota noin 10 minuuttia.
  3. Levitä pohjan päälle pizzakastike, juustoraaste ja puolitetut kirsikkatomaatit.
  4. Paista uunin alatasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia. Ota pizza uunista ja lisää puolitetut parmankinkkuviipaleet, revitty mozzarella ja rucola. Mausta pippurilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 270g100 g

  • 480 kcal2 000 kJ
  • Proteiinia25 g
  • Hiilihydraatteja48 g
  • Rasvaa21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 22 arvostelua