Parmankinkku-mozzarellapizza
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Parmankinkku-mozzarellapizza on tehty italialaiseen tapaan siten, että osa täytteistä lisätään vasta uunista ottamisen jälkeen.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
Pohja | |
---|---|
2 dl | vettä tai |
2 tl | kuivahiivaa tai |
n. 4 1/2 dl | vehnäjauhoja tai |
1/2 tl | suolaa tai |
2 rkl | tai |
Täyte | |
2–3 dl | tai |
n. 2 dl | tai |
1/2 rs (à 250 g) | kirsikkatomaatteja tai |
Pinnalle | |
1 pkt (70 g) | tai |
1 ps (200 g/125 g) | tai |
1 ruukku | rucolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva pieneen määrään jauhoja. Sekoita kuivahiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta loput jauhot taikinaan vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Kohota taikinaa noin 15 minuuttia.
Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. Voit tehdä myös kaksi pyöreää tai soikeaa pizzaa. Nosta pohja pellille anna kohota noin 10 minuuttia.
Levitä pohjan päälle pizzakastike, juustoraaste ja puolitetut kirsikkatomaatit.
Paista uunin alatasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia. Ota pizza uunista ja lisää puolitetut parmankinkkuviipaleet, revitty mozzarella ja rucola. Mausta pippurilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(24 arviota)
- yli 60 min3,5(15 arviota)
- 30 - 60 min4,3(7 arviota)
- 30 - 60 min4,0(22 arviota)
- 30 - 60 min3,4(7 arviota)
- 30 - 60 min4,8(74 arviota)
- 30 - 60 min3,2(111 arviota)
- yli 60 min3,0(9 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (144 arviota)
- JS8 kuukautta sittenMaistu nirsolle teinillekin joten täytyy olla hyvää. Kannattaa kokeilla.
- Näin se vaan on2 vuotta sittenSuperhieno kuva ja propsit reseptistä. Tuskin tuun kuitenkaa kokeilee, sillä parmankinkku on pahasti yliarvostettua. Pepperonissa enemmän makua ja kilohinnassa vie 10-0.