• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
PekoniburgeritTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pekoniburgerit

Glaseerattu grillipekoni ja ihana savupaprikamajoneesi tekevät kesän burgereista astetta herkullisemmat. Noin 3,20€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(400 g)HK Viljaporsaan grillipekonia grillauskastikkeella
    • 1rs(320 g)HK Slider miniburgeripihvejä
    • 1/2ps(à 450 g)Pirkka pehmopaloja
    • 4viipalettaValio Koskenlaskija Cheddar sulatejuustoviipaleita
    • 1tomaatti
    • romainesalaattia

Savupaprikamajoneesi

    • 1dlHellmann´s majoneesia
    • 1/2tlsavupaprikajauhetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sivele grillauskastike pekonien pintaan ja grillaa pekonit kypsiksi. Grillaa myös hampurilaispihvit kypsiksi. Irrota pehmopalat toisistaan ja halkaise ne hampurilaissämpylöiksi. Kuumenna sämpylöitä hetki grillissä.
  2. Mausta majoneesi savupaprikalla. Viipaloi tomaatti. Puolita pekonit ja voileipäkurkut.
  3. Täytä hampurilaiset ja tarjoa ne kuumina perunavartaiden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Valmista majoneesia tuplamäärä ja tarjoa loppu majoneesi perunavartaiden tai ranskalaisten kanssa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 15 arvostelua