• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pasha

Perinteinen pasharesepti antaa vinkit tämän perinteisen pääsiäiseen kuuluvan jälkiruoan tai kahvipöydän herkun valmistukseen.
Pasha
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 224 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää rahka, muna, mausteet ja vaahdoksi vatkattu kerma. Pane rahkaseos valumaan kostutetulla sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Voit käyttää myös suodatinpaperilla vuorattua kahvisuodatinta. Anna valua kylmässä yön yli.
  2. Kumoa pasha seuraavana päivänä tarjoiluvadille ja koristele halutessasi hedelmillä. Tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydässä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 224 kcal938 kJ
  • Proteiinia6,39 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa16,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille22