Pie crust joulutortutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pie crust joulutortut

Perinteiset joulutortut saavat nyt uuden avonaisen muodon ja ne koristellaan piparkakkumuoteilla taikinasta otetuilla taikinakoristeilla. Noin 0,30€/kpl*

  • 8 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

8 kpl
    • 1pkt(6 kpl/500 g)Pirkka lehtitaikinalevyjä, pakaste
    • 1/2prk(à 300 g)Dronningholm Tähtitorttu luumumarmeladia

Lisäksi

    • 1 kananmuna

Koristeluun

    • tomusokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle pellille ja sulata pakkauksen mukaan.
  2. Leikkaa taikinalevyt kahtia.
  3. Jätä 8 taikinapalaa pellille.
  4. Ota neljä muuta erilleen ja yhdistä palloksi. Kauli ohueksi levyksi ja ota siitä pienillä esimerkiksi pienillä tähdenmuotoisilla piparkakkumuoteilla paloja.
  5. Levitä luumumarmeladi pellillä olevien taikinalevyjen päälle. Asettele päälle taikinakoristeita.
  6. Voitele varovasti. Paista uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne saavat väriä ja ovat kypsiä.
  7. Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua