Pie crust joulutortut
- Annosmäärä8 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Perinteiset joulutortut saavat nyt uuden avonaisen muodon ja ne koristellaan piparkakkumuoteilla taikinasta otetuilla taikinakoristeilla.
Ainekset
8 kpl
- 1 pkt (6 kpl/500 g) Pirkka lehtitaikinalevyjä (pakaste)
- 1/2 prk (à 300 g) Dronningholm Tähtitorttu luumumarmeladia
Lisäksi
- 1 kananmuna
Koristeluun
Ravintosisältö
- Energia2 121 kJ / 507 kcal
- Rasva34 g
- josta tyydyttynyttä17,7 g
- Hiilihydraatit42,5 g
- josta sokereita10,8 g
- Proteiini6,5 g
- Suola0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle pellille ja sulata pakkauksen mukaan.
- Leikkaa taikinalevyt kahtia.
- Jätä 8 taikinapalaa pellille.
- Ota neljä muuta erilleen ja yhdistä palloksi. Kauli ohueksi levyksi ja ota siitä pienillä esimerkiksi pienillä tähdenmuotoisilla piparkakkumuoteilla paloja.
- Levitä luumumarmeladi pellillä olevien taikinalevyjen päälle. Asettele päälle taikinakoristeita.
- Voitele varovasti. Paista uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne saavat väriä ja ovat kypsiä.
- Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- Video30 - 60 min4,1(83 arviota)
- 30 - 60 min3,5(2 arviota)
- alle 15 min4,3(36 arviota)
- alle 15 min3,5(57 arviota)
- alle 15 min3,9(40 arviota)
- 30 - 60 min3,8(11 arviota)
- alle 30 min3,7(85 arviota)
- alle 30 min4,3(276 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (34 arviota)