Lumihiutaletortut
- Annosmäärä12 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
Ainekset
1 pkt (6 kpl/500 g) | tai |
1/2 prk (à 300 g) | luumumarmeladia, paistonkestävää tai |
tomusokeria tai |
Valmistus
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa taikinalevyt puoliksi.
Annostele neliöiden keskelle ruokalusikallinen hilloa.
Nosta taikinaneliön kulmat ylös ja nipistä ne yhteen. Painele kolot kiinni sormin, niin että neliöstä muodostuu tiivis nyytti. Jos taikina tuntuu kuivalta, voit tarvittaessa kostuttaa neliön reunoja vedellä.
Käännä nyytti ympäri, sileä puoli ylöspäin.
Leikkaa terävällä veitsellä tai saksilla taikinaan ensin neljä viiltoa ja niiden väleihin toiset neljä.
Nipistele syntyneiden sakaroiden päät sormenpäillä ja paina vielä tortun keskelle sormella keskusta. Tee loput tortut samoin.
Paista lumihiutaletorttuja 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Anna niiden jäähtyä hetki.
Sihtaa lumihiutaletorttujen pinnalle tomusokeria ennen tarjoilua.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
- Dansukker Luomu tomusokeri 500gHinta 2,89/kpl5,78/kg
- Pirkka lehtitaikinalevyt 6kpl/500g pakasteHinta 2,19/kpl4,38/kg
- Dansukker Tomusokeri 500gHinta 1,65/kpl3,30/kg
- Myllyn Paras Lehtitaikina 8kpl/500 g pakastetaikina margariiniHinta 1,85/kpl3,70/kg
- Myllyn Paras Iso Lehtitaikina 600 g pakastetaikina margariiniHinta 2,95/kpl4,92/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,4(256 arviota)
- 30 - 60 min4,7(27 arviota)
- alle 30 min3,9(52 arviota)
- 30 - 60 min3,9(32 arviota)
- yli 60 min4,4(7 arviota)
- alle 15 min
- alle 30 min4,0(98 arviota)
- alle 30 min4,6(65 arviota)
Arvostele resepti
- Boss9 kuukautta sittenHyvä ohje
- Niklas781 vuosi sittenKannattaa kuvata uudestaan ja hitaammin
- Lumihiutale2 vuotta sittenOli kyllä nopea video..
- Piitu2 vuotta sittenVideo eteni aivan liian nopeasti