• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lämpimät luumukanapeet

Lämpimät luumukanapeet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 18 kpl
  • 30 - 60 min
  • 140 kcal / annos (35g)

Ainekset

18 kpl

Voiteluun

    • kananmuna

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä taikinalevyt pellille. Anna sulaa pakkauksen ohjeen mukaan noin 15 minuuttia. Levitä levyille marmeladi ja piparimurut.
  2. Rullaa taikinaa löyhästi kummaltakin lyhyeltä sivulta keskustaa kohti. Leikkaa rulla kolmeen osaan ja nosta pellille leikkauspinta ylöspäin.
  3. Tee muille levyille samoin. Voitele kanapeet kananmunalla ja ripottele pinnalle piparimuruja ja raesokeria.
  4. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa kanapeet lämpiminä glögin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 35g100 g

  • 140 kcal586 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja16 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille