• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pienet cocktailpalat

Herkulliset cocktailpalat tai tapakset syntyvät yksinkertaisia makuja yhdistelemällä. Kokeile myös makeita versioita.
Pienet cocktailpalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 40 kpl
  • alle 30 min
  • 56,7 kcal / annos (20g)

Ainekset

40 kpl

Täyte

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata voitaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli sulanut taikina hieman ohuemmaksi levyksi (noin 30 x 40 cm).
  2. Ota taikinasta vieri vierestä kuvioita piparkakkumuotilla. (Taikinan lehtevyys kärsii uudelleen kaulittaessa, joten pyri minimoimaan reunapalat). Voit myös jakaa taikinan pieniksi ruuduiksi taikinapyörällä (noin 40 kpl), jolloin taikinasta ei jää hukkapaloja.
  3. Nosta kuviot pellille leivinpaperin päälle. Voitele kananmunalla. Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia. Tarkkaile uunia paistamisen aikana, jotta pinta ei tummu liikaa.
  4. Sekoita hienonnetut kylmäsavuporoviipaleet, tuorejuusto ja piparjuuritahna keskenään. Nosta nokare täytettä jäähtyneiden halkaistujen cocktailpalojen väliin tai päälle.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit täyttää cocktailpalat myös kylmäsavulohitahnalla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 20g100 g

  • 56,7 kcal237 kJ
  • Proteiinia1,44 g
  • Hiilihydraatteja4,38 g
  • Rasvaa3,72 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 17 arvostelua