Pienet cocktailpalat
Herkulliset cocktailpalat tai tapakset syntyvät yksinkertaisia makuja yhdistelemällä. Kokeile myös makeita versioita.
40 kplalle 30 min56,7 kcal / annos (20g)
Ainekset
40 kpl
Täyte
- 1rs(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 1/2rklpiparjuuritahnaa
Valmistus
alle 30 min- Sulata voitaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli sulanut taikina hieman ohuemmaksi levyksi (noin 30 x 40 cm).
- Ota taikinasta vieri vierestä kuvioita piparkakkumuotilla. (Taikinan lehtevyys kärsii uudelleen kaulittaessa, joten pyri minimoimaan reunapalat). Voit myös jakaa taikinan pieniksi ruuduiksi taikinapyörällä (noin 40 kpl), jolloin taikinasta ei jää hukkapaloja.
- Nosta kuviot pellille leivinpaperin päälle. Voitele kananmunalla. Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia. Tarkkaile uunia paistamisen aikana, jotta pinta ei tummu liikaa.
- Sekoita hienonnetut kylmäsavuporoviipaleet, tuorejuusto ja piparjuuritahna keskenään. Nosta nokare täytettä jäähtyneiden halkaistujen cocktailpalojen väliin tai päälle.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit täyttää cocktailpalat myös kylmäsavulohitahnalla.Kategoriat
Sesongit
Ravintosisältö per annos 20g100 g
- 56,7 kcal237 kJ
- Proteiinia 1,44 g
- Hiilihydraatteja4,38 g
- Rasvaa3,72 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi