Luonnonkala-ruisnapit
Luonnonkalasäilykkeestä saat helpon ja hyvän täytteen ruisnapeille hetkessä. Piparjuurella maustettu tuorejuusto sopii hyvin yhteen kotimaisen kalan kanssa.
- n. 35 annosta
- alle 15 min
Ainekset
n. 35 annosta
- 1prk(120 g/160 g)Pielisen kalajaloste Luonnonkalaa rypsiöljyssä
- 1rs(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- n. 1rklpiparjuuritahnaa (esim. Felix)
- ripausmustapippuria
- 1ps(100 g)Pirkka ruislastuja
- ruohosipulia hienonnettuna
Valmistus
alle 15 min- Valuta kalasta öljy pois. Poista ruodot tarvittaessa. Notkista tuorejuusto ja sekoita kala joukkoon. Mausta täyte piparjuuritahnalla ja pippurilla.
- Annostele kalatäyte ruisnapeille, koristele ruohosipulilla. Tarjoa heti, jotta ruislastut eivät pehmene.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Helposti, nopeasti ja HYVÄÄ .
Ihan parasta, ja miten helppoa!