Pinaattilettupelti
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
Pinaattiohukaiset + savulohi + raejuusto + ruohosipuli = 4 raaka-aineen pinaattilettupelti, joka häviää pian parempiin suihin. Maistuu sekä lapsille että aikuisille!
- Laktoositon
Ainekset
3 annosta
1 pkt (400 g) | tai |
1 pkt (200 g) | tai |
1 rs (200 g) | tai |
n. 1/2 dl | ruohosipulia hienonnettuna tai |
(ripaus | mustapippuria) tai |
Ravintosisältö
Energia | 753 kJ / 179 kcal |
Rasva | 7,9 g |
josta tyydyttynyttä | 1,2 g |
Hiilihydraatit | 14,9 g |
josta sokereita | 1,6 g |
Proteiini | 11,7 g |
Suola | 1,1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Levitä pinaattiohukaiset leivinpaperin päälle pellille. Lämmitä 200 asteessa 2–3 minuuttia tai kiertoilmalla 175 asteessa noin 5 minuuttia.
Paloittele kala suupaloiksi. Irrota nahka ja tarvittaessa ruodot.
Lusikoi pinaattiohuikaisille raejuustoa ja lisää savulohipalat. Ripottele pinnalle ruohosipulia ja rouhi halutessasi mustapippuria. Tarjoa heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −7 %Pirkka pinaattiohukainen 400 gPlussa-kortillaEtuhinta 3,70/2 kpl4,62/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (4,98/kg)
- Pirkka savulohifileepala 200g ASCHinta 7,49/kpl37,45/kg
- Pirkka raejuusto 2% 200g laktoositonHinta 1,35/kpl6,75/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Valio Hyvä suomalainen Arki pehmeä raejuusto 200g laktoositonHinta 1,39/kpl6,95/kg
- Valio Eila raejuusto 200g laktoositonHinta 2,35/kpl11,75/kg
- Järvikylä ruohosipuli ruukku Suomi 1lkHinta 1,79/kpl
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mausteHinta 1,19/kpl44,07/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,7(97 arviota)
- 30 - 60 min4,0(21 arviota)
- alle 30 min4,4(161 arviota)
- alle 30 min3,6(37 arviota)
- alle 30 min3,8(24 arviota)
- alle 30 min4,7(32 arviota)
- 30 - 60 min3,8(92 arviota)
- 30 - 60 min4,1(66 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (91 arviota)
- Gluteeniton7 kuukautta sittenOlis kiva, jos joskus sais myös gluteenittomia pinaattilettuja…
- kotikokki7 kuukautta sittennopea ja kevyt kesäruoka. laitoin raejuuston sauvasekoittimella soseeksi niin pysyy letun päällä paremmin. pistin myös lohen ja raejuustososeen letun päällä uuniin n. 5minuutiksi niin että kaikki ainekset lämpeävät
- Tuide1 vuosi sittenIhan ok. Joku soosi vielä niin 5 tähteä.
- E3 vuotta sittenHyvä resepti. Katosi alta aikayksikön