• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaattinen kalakeitto

Tomaattinen kalakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 40,5 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää kalaliemikuutio.
  2. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan. Keitä 5 minuuttia.
  3. Lisää keittojuurekset. Anna kiehua 10 minuuttia. Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.
  4. Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, ruohosipuli, suola ja pippuri. Kiehauta keitto. Tarjoa lisäksi ruisleipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 40,5 kcal170 kJ
  • Proteiinia3,3 g
  • Hiilihydraatteja5,76 g
  • Rasvaa0,33 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6
  • KRISTIINA27.1.2016

    Tosi hyvä. Kirsikkatomaatit antoivat hienon maun. Ripottelimme päälle vielä hiukan sitruunapippuria ja nokareen turkkilaista jugurttia.