• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porkkanalevite karjalanpiirakoille

Tämäkin resepti vain n. 0,60€/annos*.
Porkkanalevite karjalanpiirakoille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 9 annosta
  • alle 30 min
  • 250 kcal / 100 g

Ainekset

9 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kypsennä piirakoita 250 asteessa 20-25 minuuttia.
  2. Raasta kuorittu porkkana hienoksi raasteeksi. Sekoita raasteeseen rasva, öljy, raejuusto ja basilika. Tarjoa riisipiirakoiden levitteenä.

Tiesitkö että...

Huom! Kylmäpuristettu rypsiöljy antaa levitteeseen vahvan viljaisen maun. Jos haluat miedomman maun, käytä tavallista rypsiöljyä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 250 kcal1 050 kJ
  • Proteiinia5,51 g
  • Hiilihydraatteja19,2 g
  • Rasvaa16,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2