Puolukkavispipuuro
Kuohkea vispipuuro on helppo tehdä. Vaaleanpunainen puuro maistuu aamu- tai välipalana sekä jälkiruokana. N. 0,20€/annos.
- 8 annosta
- 30 - 60 min
- 97,9 kcal / annos (160g)
Ainekset
8 annosta
- 1lvettä
- 1 1/2dlPirkka mannasuurimoita
- 1ps(200 g)Pirkka puolukoita (pakaste)
- 1 1/4dlsokeria
- 1/4tlsuolaa
- (1 tlvaniljasokeria)
Valmistus
30 - 60 min- Kiehauta vesi ja vatkaa joukkoon mannasuurimot, puolukat, sokeri ja suola. Sekoita ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
- Mausta vaniljasokerilla halutessasi. Jäähdytä puuro kylmässä vesialtaassa. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi. Tarjoa maidon kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 160g100 g
- 97,9 kcal410 kJ
- Proteiinia 1,47 g
- Hiilihydraatteja22,1 g
- Rasvaa0,26 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Liikaa puolukkaa. Se toinen K-ruoan puolukkavispipuuro on parempaa, 100g/2dl puolukoita litraan vettä.
Älkää missään nimessä laittako vaniliinisokeria se pilaa puolukan maun, puuro ei maistu siltä mitä puolukka puuron pitää maistua, olen kokeillut ja syömättä jäi