• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Puolukkavispipuuro

Kuohkea vispipuuro on helppo tehdä. Vaaleanpunainen puuro maistuu aamu- tai välipalana sekä jälkiruokana. N. 0,20€/annos.
Puolukkavispipuuro
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 97,9 kcal / annos (160g)

Ainekset

8 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta vesi ja vatkaa joukkoon mannasuurimot, puolukat, sokeri ja suola. Sekoita ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
  2. Mausta vaniljasokerilla halutessasi. Jäähdytä puuro kylmässä vesialtaassa. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi. Tarjoa maidon kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 97,9 kcal410 kJ
  • Proteiinia1,47 g
  • Hiilihydraatteja22,1 g
  • Rasvaa0,26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille11
  • aidot maut nousuun21.9.2016

    Älkää missään nimessä laittako vaniliinisokeria se pilaa puolukan maun, puuro ei maistu siltä mitä puolukka puuron pitää maistua, olen kokeillut ja syömättä jäi