• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Punainen wasabisilliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Punainen wasabisilli

Punainen wasabisilli saa kauniin värin punajuuresta ja vahvan piparjuurimaisen maun Pirkka wasabitahnasta.

  • 10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 55 kcal / annos (40g)

Ainekset

10 annosta
    • 1pkt(n. 160 g)Pirkka kevytsuolattua sillifileetä
    • 1prk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
    • 1dlPirkka punajuurikuutioita tai
    • Pirkka pieniä punajuuria kuutioituna
    • 1/2dltilliä hienonnettuna
    • 1-2tlwasabitahnaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Liota sillifileitä kylmässä vedessä noin 1/2 tuntia, jotta fileistä poistuu hieman suolaa. Valuta, kuivaa ja leikkaa fileet pieniksi kuutioiksi.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarjoa ruisleivän, ruisnappien tai perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

Huom! Wasabitahna on hyvin tulista.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 40g100 g

  • 55 kcal230 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 15 arvostelua