Wasabilohirullat
- Annosmäärän. 15 viipaletta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Lohirullat sopivat erityisesti itsenäisyyspäivän alkupalaksi tai joulupöytään. Kruunaa kalaherkku tillillä.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
n. 15 viipaletta
2 pkt (à 150 g) | graavikirjolohta viipaleina tai |
1 rs (200 g) | maustamatonta tuorejuustoa tai |
1 tl | wasabia tai |
1 dl (n. 50 g) | maustekurkkuviipaleita tai |
3/4 dl | tilliä tai |
Valmistus
alle 15 min
Levitä kalaviipaleet hieman limittäin leivinpaperin päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
Sekoita tuorejuusto ja wasabitahna. Levitä seos kalalevylle. Ripottele päälle hienonnettua tilliä.
Kuutioi kurkkuviipaleet ja levitä ne raidaksi levyn keskelle. Rullaa levy kääretortun tapaan. Pane rulla pakastimeen kovettumaan. Leikkaa rullasta tarpeen mukaan viipaleita tarjolle. Säilytä rullaa pakastimessa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,2(11 arviota)
- alle 15 min3,5(13 arviota)
- alle 15 min2,8(13 arviota)
- yli 60 min4,0(17 arviota)
- alle 15 min4,5(36 arviota)
- yli 60 min4,2(19 arviota)
- yli 60 min3,7(7 arviota)
- yli 60 min
Arvostele resepti
ka. 4,2 (19 arviota)