Wasabilohirullat
Lohirullat sopivat erityisesti itsenäisyyspäivän alkupalaksi tai joulupöytään. Kruunaa kalaherkku tillillä.
n. 15 viipalettaalle 15 min85 kcal / annos (33g)
Ainekset
n. 15 viipaletta
- 2pkt(à 150 g)graavikirjolohta viipaleina
- 1rs(200 g)maustamatonta tuorejuustoa
- 1tlwasabia
- 1dl(n. 50 g)maustekurkkuviipaleita
- 3/4dltilliä
Valmistus
alle 15 min- Levitä kalaviipaleet hieman limittäin leivinpaperin päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
- Sekoita tuorejuusto ja wasabitahna. Levitä seos kalalevylle. Ripottele päälle hienonnettua tilliä.
- Kuutioi kurkkuviipaleet ja levitä ne raidaksi levyn keskelle. Rullaa levy kääretortun tapaan. Pane rulla pakastimeen kovettumaan. Leikkaa rullasta tarpeen mukaan viipaleita tarjolle. Säilytä rullaa pakastimessa.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 33g100 g
- 85 kcal356 kJ
- Proteiinia 4 g
- Hiilihydraatteja1 g
- Rasvaa7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi