WasabilohirullatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Wasabilohirullat

  • Annosmäärän. 15 viipaletta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Lohirullat sopivat erityisesti itsenäisyyspäivän alkupalaksi tai joulupöytään. Kruunaa kalaherkku tillillä.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

n. 15 viipaletta
2 pkt (à 150 g)
 
graavikirjolohta viipaleina
tai
1 rs (200 g)
 
maustamatonta tuorejuustoa
tai
1 tl
 
wasabia
tai
1 dl (n. 50 g)
 
maustekurkkuviipaleita
tai
3/4 dl
 
tilliä
tai

Ravintosisältö

Energia
936 kJ / 224 kcal
Rasva
16,4 g
josta tyydyttynyttä
7 g
Hiilihydraatit
2,4 g
josta sokereita
2 g
Proteiini
16,6 g
Suola
2,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Levitä kalaviipaleet hieman limittäin leivinpaperin päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi.

Sekoita tuorejuusto ja wasabitahna. Levitä seos kalalevylle. Ripottele päälle hienonnettua tilliä.

Kuutioi kurkkuviipaleet ja levitä ne raidaksi levyn keskelle. Rullaa levy kääretortun tapaan. Pane rulla pakastimeen kovettumaan. Leikkaa rullasta tarpeen mukaan viipaleita tarjolle. Säilytä rullaa pakastimessa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Tillinippu 100g FI
    Hinta 3,69/kpl
    36,90/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,2 (19 arviota)