Limettisilli
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Limettisilli on raikas vaihtoehto kalapöytään.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
n. 175 g | kevytsuolattuja sillifileitä tai |
Kastike | |
---|---|
1 prk (150 g) | tai |
2 tl | limetinkuorta raastettuna (n. 2 limettiä) tai |
2 rkl | limetin mehua ja ripaus kuoriraastetta tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
ripaus | sokeria tai |
n. 1/4 dl | korianteria hienonnettuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 951 kJ / 228 kcal |
Rasva | 16 g |
Hiilihydraatit | 13 g |
Proteiini | 8 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Liota sillifileitä kylmässä vedessä tunnin ajan. Huuhtele fileet, kuivaa ne talouspaperiin ja leikkaa ohuiksi paloiksi.
Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja lisää joukkoon sillipalat. Anna sillin maustua kylmässä 1–2 tuntia ennen tarjoamista. Koristele tuoreella korianterilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min
- yli 60 min5,0(1 arvio)
- yli 60 min4,5(2 arviota)
- yli 60 min4,5(4 arviota)
- yli 60 min3,1(10 arviota)
- yli 60 min4,4(15 arviota)
- 30 - 60 min4,2(18 arviota)
- alle 15 min
Arvostele resepti
ka. 4,9 (20 arviota)
- Helena4 vuotta sittenTodella hyvää, maistui myös niille jotka perinteisesti karttavat silliä.