• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Punainen joulusilli

Punainen joulusilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 139 kcal / 100 g

Ainekset

    • 300gkevytsuolattua islanninsillifileetä
    • 1-2(150 g)punasipulia
    • 1/2dltilliä hienonnettuna

Liemi

    • 1 1/2dlvettä
    • 1 1/2dlpunaviinietikkaa
    • 1dlsokeria
    • 10valkopippuria murskattuina
    • 10kokonaista maustepippuria
    • 1laakerinlehti

Valmistus

yli 60 min
  1. Mittaa liemen ainekset ja kiehauta. Anna jäähtyä. Leikkaa sillifileet sentin viipaleiksi. Hienonna sipuli ja tilli.
  2. Lado silli, sipulisilppu ja tillisilppu kerroksittain tölkkiin tai kapeaan kulhoon. Kaada jäähtynyt liemi päälle ja anna maustua kylmässä kolme vuorokautta.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 139 kcal582 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa6,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua