Punainen joulusilli
Punainen joulusilli on herkullinen ja jouluisa ruoka. Liemi on parhaimmillaan, kun annat sen maustua kylmässä kolme vuorokautta.
yli 60 min139 kcal / 100 g
Ainekset
- 300gkevytsuolattuja sillifileitä
- 1-2(150 g)punasipulia
- 1/2dltilliä hienonnettuna
Liemi
- 1 1/2dlvettä
- 1 1/2dlpunaviinietikkaa
- 1dlsokeria
- 10valkopippuria murskattuina
- 10kokonaista maustepippuria
- 1laakerinlehti
Valmistus
yli 60 min- Mittaa liemen ainekset ja kiehauta. Anna jäähtyä. Leikkaa sillifileet sentin viipaleiksi. Hienonna sipuli ja tilli.
- Lado silli, sipulisilppu ja tillisilppu kerroksittain tölkkiin tai kapeaan kulhoon. Kaada jäähtynyt liemi päälle ja anna maustua kylmässä kolme vuorokautta.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 139 kcal582 kJ
- Proteiinia 7 g
- Hiilihydraatteja11 g
- Rasvaa6,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi