• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pinkki puolukkasilli

Pinkki puolukkasilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10-12 annosta
  • alle 15 min
  • 118 kcal / 100 g

Ainekset

10-12 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa sillifileet haarukkapaloiksi. Hienonna punasipuli ja sekoita silppu kermaviiliin. Lisää joukkoon puolukkasurvos ja mustapippuri.
  2. Levitä sillit vadille tai kulhoon ja kaada kermaviiliseos päälle. Puolukkasilli on heti tarjoiluvalmista. Silli säilyy jääkaapissa 3-4 päivää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 118 kcal495 kJ
  • Proteiinia4,59 g
  • Hiilihydraatteja8,79 g
  • Rasvaa7,29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2