Hyppää sisältöön
Feta-kasvissilli  Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Feta-kasvissilli

  • Annosmäärän. 8 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Feta-kasvissilli on herkullista kesäruokaa ja maistuu keitettyjen perunoiden sekä ruisleivän kanssa.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

n. 8 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    481 kJ / 115 kcal
  • Rasva
    8,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    4,2 g
  • Hiilihydraatit
    3 g
  • josta sokereita
    2,9 g
  • Proteiini
    6,8 g
  • Suola
    2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Pane sillifileet runsaaseen kylmään veteen likoamaan noin tunniksi suolan vähentämiseksi. Valuta ja kuivaa sillit talouspaperilla.
  2. Leikkaa fetajuusto kuutioiksi.
  3. Leikkaa sillit, tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit ja tilli.
  4. Jätä puolet fetajuustokuutioista, tomaateista, kurkusta ja sipulista koristeeksi. Sekoita silli, puolet fetajuustokuutioista ja jogurtti kulhossa. Lisää kaikki loput ainekset. Levitä silliseos laakealle vadille ja koristele pinta juustokuutioilla, tomaateilla, kurkulla ja kevätsipulilla. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden ja kukkakaalin kanssa tai ruisleivän päällä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti