• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Feta-kasvissilli

Feta-kasvissilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 8 annosta
  • yli 60 min
  • 103 kcal / annos (100g)

Ainekset

n. 8 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Pane sillifileet runsaaseen kylmään veteen likoamaan noin tunniksi suolan vähentämiseksi. Valuta ja kuivaa sillit talouspaperilla.
  2. Huuhdo juustokuutiot kylmällä vedellä ja valuta.
  3. Leikkaa sillit, tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit ja tilli.
  4. Jätä puolet juustokuutioista, tomaateista, kurkusta ja sipulista koristeeksi. Sekoita silli, puolet juustokuutioista ja jogurtti kulhossa. Lisää kaikki loput ainekset. Levitä silliseos laakealle vadille ja koristele pinta juustokuutioilla, tomaateilla, kurkulla ja kevätsipulilla.Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden ja kukkakaalin kanssa tai ruisleivän päällä.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 103 kcal432 kJ
  • Proteiinia4,74 g
  • Hiilihydraatteja5,21 g
  • Rasvaa6,99 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille