• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Raejuustoletut

Mehevät raejuustoletut on nopea valmistaa. Taikinaa ei tarvitse turvottaa vaan ainekset sekoitetaan keskenään. Ne sopivat niin makeiden kuin suolaisten lisäkkeiden kanssa tarjottavaksi. Tämäkin laktoositon resepti vain noin 1,30 €/annos*.
Raejuustoletut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 30 min
  • 248 kcal / annos (170g)

Ainekset

2 annosta

Paistamiseen

    • rypsiöljyä

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon raejuusto, jauhot, suola ja öljy.
  2. Kuumenna lettupannu ja lisää pannulle rasva. Levitä taikinaa pannun lettusyvennyksiin. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi noin 2 minuttia/puoli. Annoksesta tulee noin 10-12 lettua. Pidä letut kuumana esimerkiksi folioon käärittynä. Tarjoa letut pilkottujen klementiinilohkojen ja hunajan kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015.

Ravintosisältö perannos 170g100 g

  • 248 kcal1 040 kJ
  • Proteiinia17,4 g
  • Hiilihydraatteja27,6 g
  • Rasvaa7,17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9