• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marmoroidut kananmunat

Värjää pääsiäismunat mustan teen ja soijan avulla marmorikuvioisiksi.
Marmoroidut kananmunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 24 kcal / annos (60g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Laita munat pieneen kattilaan ja mittaa päälle sen verran vettä, että munat peittyvät. Kiehauta vesi, nosta kattila liedeltä ja anna munien seistä vedessä kannen alla 20 minuuttia. Jätä kuuma vesi kattilaan. Nosta munat varovasti kattilasta lusikalla ja jäähdytä kylmässä vedessä.
  2. Koputtele kananmunien pinta napakasti mutta varovasti rikki lusikan pohjalla.
  3. Lisää kattilassa olevaan veteen suola, soija ja teepussit. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää munat ja keitä 5 minuuttia.
  4. Jäähdytä kananmunat kylmässä vedessä ja kuori varovasti.

Ravintosisältö perannos 60g100 g

  • 24 kcal102 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja0 g
  • Rasvaa2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille