• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaatti-basilikamunakas

Tomaatti-basilikamunakas
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 92,6 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta
    • 4rklvettä
    • n. 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 100gPirkka kirsikkatomaatteja
    • 1dlemmentaljuustoraastetta
    • 1ruukkubasilikaa

Paistamiseen

    • voita tai margariinia

Valmistus

alle 30 min
  1. Riko munat kulhoon. Sekoita joukkoon vesi, suola ja mustapippuri.
  2. Kuumenna nokare rasvaa paistinpannussa ja kaada munakasseos pannuun. Vedä puulastalla pohjaa pitkin reunoilta keskelle.
  3. Levitä puoliksi hyytyneen, kostean munakkaan pinnalle halkaistut kirsikkatomaatit ja emmentaljuustoraaste. Ripottele pinnalle runsaasti tuoreita basilikan lehtiä. Anna vielä hyytyä hetken aikaa kannen alla ja kumoa munakas tarjolle.

Ravintosisältö per 100 g

  • 92,6 kcal388 kJ
  • Proteiinia7,69 g
  • Hiilihydraatteja1,07 g
  • Rasvaa6,46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille