• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paistetut mansikka-vuohenjuustoleivät

Paistetut mansikka-vuohenjuustoleivät valmistuvat esimerkiksi muurinpohjapannulla.
Paistetut mansikka-vuohenjuustoleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 280 kcal / annos (130g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa (kuivahtaneesta) leivästä melko ohuita (n. 1 cm) viipaleita. Jos käytät esipaistettua ciabattaa, voit käyttää sen ilman paistamista. Voitele kaikki leipäviipaleet ja levitä ne leikkuulaudalle voideltu puoli alaspäin.
  2. Viipaloi juusto. Leikkaa mansikat pieniksi kuutioiksi. Sekoita mansikoiden joukkoon basilika ja balsamietikkakastike. Rouhi päälle suolaa ja pippuria. Lusikoi seos 4 leivälle. Lisää juustoviipaleet. Käännä loput leivät kansiksi voideltu puoli ylöspäin.
  3. Paista leipiä keskilämmöllä muurinpohja- tai paistinpannulla kannen alla kauniin ruskeiksi, 3-4 minuuttia. Käännä ja jatka paistamista kannen alla vielä 2-3 minuuttia. Tarjoa heti.

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 280 kcal1 170 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja28 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2