Paistetut mansikka-vuohenjuustoleivät
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Kananmunaton
Paistetut mansikka-vuohenjuustoleivät valmistuvat esimerkiksi muurinpohjapannulla.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
8 viipaletta (n. 150 g) | tai |
2 rkl | voi+kasviöljylevitettä tai |
n. 100 g | tai |
n. 100 g | mansikoita tai |
1/2 dl | tuoretta basilikaa tai |
1 rkl | tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
alle 15 min
Leikkaa (kuivahtaneesta) leivästä melko ohuita (n. 1 cm) viipaleita. Jos käytät esipaistettua ciabattaa, voit käyttää sen ilman paistamista. Voitele kaikki leipäviipaleet ja levitä ne leikkuulaudalle voideltu puoli alaspäin.
Viipaloi juusto. Leikkaa mansikat pieniksi kuutioiksi. Sekoita mansikoiden joukkoon basilika ja balsamietikkakastike. Rouhi päälle suolaa ja pippuria. Lusikoi seos 4 leivälle. Lisää juustoviipaleet. Käännä loput leivät kansiksi voideltu puoli ylöspäin.
Paista leipiä keskilämmöllä muurinpohja- tai paistinpannulla kannen alla kauniin ruskeiksi, 3–4 minuuttia. Käännä ja jatka paistamista kannen alla vielä 2–3 minuuttia. Tarjoa heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,4(8 arviota)
- alle 15 min4,7(15 arviota)
- alle 15 min3,5(44 arviota)
- alle 15 min4,6(11 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- alle 15 min
- alle 15 min5,0(1 arvio)
- alle 30 min3,7(3 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (11 arviota)