Vuohenjuustoalkupalat
Vuohenjuustoalkupalat ovat herkullinen ruokahalunherättäjä!
4 annostaalle 30 min242 kcal / annos (130g)
Ainekset
4 annosta
- 1ruukkuPirkka rucolasalaattia
- 1/2rs(à 250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- n. 1rklvettä
- 4viipalettaPirkka täysjyväleipää
- 100-150gPirkka Parhaat vuohenjuustoa
- 2tljuoksevaa hunajaa
Pinnalle
- pinjansiemeniä
Valmistus
alle 30 min- Asettele huuhdotut, hyvin valutetut salaatinlehdet neljälle alkupalalautaselle. Halkaise huuhdotut kirsikkatomaatit ja ripottele ne salaatinlehtien päälle. Pirskottele salaatin päälle ja lautasen reunoille vedellä ohennettua pestokastiketta.
- Leikkaa leipäviipaleet pyöreiksi muotin, esimerkiksi lasin, avulla. Leikkaa vuohenjuustosta 4-8 viipaletta. Nosta juustoviipaleet leiville ja ripottele halutessasi pinnalle pinjansiemeniä.
- Kuorruta leipiä 250 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes juusto saa kauniin värin. Nosta leivät alkupalalautasille ja valuta pinnalle hieman juoksevaa hunajaa. Tarjoa heti. Vinkki: Halutessasi voit voidella leivät pestolla.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 130g100 g
- 242 kcal1 010 kJ
- Proteiinia 6,5 g
- Hiilihydraatteja17,4 g
- Rasvaa16 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi