• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustoalkupalat

Vuohenjuustoalkupalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 242 kcal / annos (130g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • pinjansiemeniä

Valmistus

alle 30 min
  1. Asettele huuhdotut, hyvin valutetut salaatinlehdet neljälle alkupalalautaselle. Halkaise huuhdotut kirsikkatomaatit ja ripottele ne salaatinlehtien päälle. Pirskottele salaatin päälle ja lautasen reunoille vedellä ohennettua pestokastiketta.
  2. Leikkaa leipäviipaleet pyöreiksi muotin, esimerkiksi lasin, avulla. Viipaloi vuohenjuusto neljään osaan tai murenna se. Nosta juustoviipaleet leiville ja ripottele halutessasi pinnalle pinjansiemeniä.
  3. Kuorruta leipiä 250 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes juusto saa kauniin värin. Nosta leivät alkupalalautasille ja valuta pinnalle hieman juoksevaa hunajaa. Tarjoa heti. Vinkki: Halutessasi voit voidella leivät pestolla.

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 242 kcal1 010 kJ
  • Proteiinia6,5 g
  • Hiilihydraatteja17,4 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille