Raparperiglögi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Inkiväärin ja kardemumman makuinen raparperiglögi maistuu kylmänä kesäjuomana. Kokeile viileällä kelillä myös kuumana.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 2 dl raparperimehutiivistettä
- n. 50 g (n. 3/4 dl) tuoretta inkivääriä kuorittuna ja viipaloituna
- 1/2 tl kardemummaa
Lisäksi
- 6 dl Pirkka sitruunakivennäisvettä
- tuoreita mansikoita
- minttua
Ravintosisältö
- Energia61 kJ / 14 kcal
- Rasva0,1 g
- josta tyydyttynyttä0 g
- Hiilihydraatit3 g
- josta sokereita2,1 g
- Proteiini0,1 g
- Suola0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Kiehauta mehu, inkivääri ja kardemumma ja keitä noin 10 minuuttia. Siivilöi mehu ja jäähdytä se, jos juot glögin kylmänä.
- Sekoita kylmä glögi suhteella 1 osa mehua + 3 osaa kivennäisvettä. Koristele juoma tuoreilla mansikoilla ja mintulla.
Vinkki! Jos haluat juoda glögin kuumana, sekoita mehutiiviste kivennäisveden sijaan kiehuvaan veteen ja jätä koristeet pois.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −10 %Plussa-kortillaEtuhinta 5,00/4 kpl0,57/lIlman Plussa-korttia 1,39/kpl (0,66/l)
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,5(13 arviota)
- alle 15 min4,0(38 arviota)
- alle 15 min
- yli 60 min3,9(8 arviota)
- alle 15 min3,7(7 arviota)
- alle 15 min4,2(13 arviota)
- alle 15 min4,0(47 arviota)
- alle 15 min4,0(38 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (26 arviota)
- M6 vuotta sittenMikä on kuvassa käytetyn lasin malli?
- K-Kuluttajapalvelu6 vuotta sittenM, valitettavasti meillä ei ole tietoa kuvausrekvisiittana käytetyn lasin mallista.