Raparperinyytit
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Kanelinen raparperijälkiruoka maistuu kesältä ja on nopea valmistaa vaikka grillissä. Tämä herkku sopii tarjoiltavaksi jäätelön tai kermavaahdon kanssa.
Ainekset
6 annosta
n. 500 g | raparperia tai |
1/2 dl | sokeria tai |
1/2 tl | tai |
Pinnalle | |
---|---|
3 dl | tai |
Valmistus
alle 30 min
Leikkaa foliosta ja leivinpaperista 6 palaa. Levitä foliot pöydälle ja niiden päälle pienemmät leivinpaperipalat.
Paloittele raparperit ja jaa ne leivinpapereiden keskelle. Mausta sokerilla ja kanelilla.
Ripottele mysli raparperien päälle. Sulje nyytit ilmavasti.
Grillaa miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Voit kypsentää nyytit myös uunissa 200 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa raparperinyytit vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,49/kpl1,49/kg
- Pirkka kaneli 15 g jauhettuHinta 0,69/kpl46,00/kg
- Pirkka Crunchy Rusina-hasselpähkinämuromysli 750gHinta 4,59/kpl6,12/kg
- Dansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,59/kpl1,59/kg
- K-Menu sokeri 1 kgHinta 1,39/kpl1,39/kg
- Pirkka Luomu kaneli 37gHinta 1,99/kpl53,78/kg
- Santa Maria Kaneli jauhettu 55gHinta 1,35/kpl24,55/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,0(2 arviota)
- alle 30 min3,9(305 arviota)
- 30 - 60 min3,0(43 arviota)
- 30 - 60 min3,8(103 arviota)
- 30 - 60 min3,2(6 arviota)
- alle 30 min3,8(101 arviota)
- yli 60 min3,7(163 arviota)
- yli 60 min4,0(37 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (13 arviota)