Raparperinyytit
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Kanelinen raparperijälkiruoka maistuu kesältä ja on nopea valmistaa vaikka grillissä. Tämä herkku sopii tarjoiltavaksi jäätelön tai kermavaahdon kanssa.
Ainekset
6 annosta
Ravintosisältö
- Energia608 kJ / 145 kcal
- Rasva3,3 g
- josta tyydyttynyttä0,7 g
- Hiilihydraatit23,5 g
- josta sokereita14,6 g
- Proteiini2,6 g
- Suola0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Leikkaa foliosta ja leivinpaperista 6 palaa. Levitä foliot pöydälle ja niiden päälle pienemmät leivinpaperipalat.
- Paloittele raparperit ja jaa ne leivinpapereiden keskelle. Mausta sokerilla ja kanelilla.
- Ripottele mysli raparperien päälle. Sulje nyytit ilmavasti.
- Grillaa miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Voit kypsentää nyytit myös uunissa 200 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa raparperinyytit vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,5(111 arviota)
- alle 30 min3,0(2 arviota)
- 30 - 60 min3,0(50 arviota)
- alle 30 min3,9(389 arviota)
- alle 30 min4,0(3 arviota)
- alle 30 min4,3(4 arviota)
- yli 60 min4,0(37 arviota)
- 30 - 60 min3,2(6 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (14 arviota)