Raparperinyytit
Kanelinen raparperijälkiruoka maistuu kesältä ja on nopea valmistaa vaikka grillissä. Tämä herkku sopii tarjoiltavaksi jäätelön tai kermavaahdon kanssa.
6 annostaalle 30 min147 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- n. 500graparperia
- 1/2dlsokeria
- 1/2tlkanelia
Pinnalle
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa foliosta ja leivinpaperista 6 palaa. Levitä foliot pöydälle ja niiden päälle pienemmät leivinpaperipalat.
- Paloittele raparperit ja jaa ne leivinpapereiden keskelle. Mausta sokerilla ja kanelilla.
- Ripottele mysli raparperien päälle. Sulje nyytit ilmavasti.
- Grillaa miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Voit kypsentää nyytit myös uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoa raparperinyytit vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat
Ravintosisältö per 100 g
- 147 kcal613 kJ
- Proteiinia 2,23 g
- Hiilihydraatteja24,1 g
- Rasvaa3,75 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi