Hyppää sisältöön
RaparperinyytitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raparperinyytit

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Kanelinen raparperijälkiruoka maistuu kesältä ja on nopea valmistaa vaikka grillissä. Tämä herkku sopii tarjoiltavaksi jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

    Ainekset

    6 annosta
    • n. 500 g raparperia
    • 1/2 dl sokeria
    • 1/2 tl kanelia

    Pinnalle

    Ravintosisältö

    • Energia
      608 kJ / 145 kcal
    • Rasva
      3,3 g
    • josta tyydyttynyttä
      0,7 g
    • Hiilihydraatit
      23,5 g
    • josta sokereita
      14,6 g
    • Proteiini
      2,6 g
    • Suola
      0,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Leikkaa foliosta ja leivinpaperista 6 palaa. Levitä foliot pöydälle ja niiden päälle pienemmät leivinpaperipalat.
    2. Paloittele raparperit ja jaa ne leivinpapereiden keskelle. Mausta sokerilla ja kanelilla.
    3. Ripottele mysli raparperien päälle. Sulje nyytit ilmavasti.
    4. Grillaa miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Voit kypsentää nyytit myös uunissa 200 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa raparperinyytit vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,2 (14 arviota)